Cursusaanbod
Het belangrijkste doel van deze cursus is om je te stimuleren je eigen weg te gaan en te helpen in het vinden van een passende manier om jezelf beeldend te uiten. 
vrijdag 22 september 2017

Meer informatie

Lessen over perspectief, kleurenleer en compositieleer worden afgewisseld met lessen over materialen en technieken. Door onbevangen met materialen om te gaan leer je ze het best kennen en daarom staan enkele lessen in het teken van het experiment. 
donderdag 18 januari 2018

Meer informatie

Kunstlezing van 2 uur door de kunsthistoricus drs. Krzysztof Dobrowolski-Onclin met als thema ‘Hollandse meesters in de Hermitage’.
woensdag 7 maart 2018

Meer informatie

Literatuurlezing in het kader van de Boekenweek 2018 met als thema 'Natuurbeelden in de Nederlandse literatuur'. De lezing wordt gegeven door Liesje Schreuders van Bureau Boeiend.
dinsdag 13 maart 2018

Meer informatie

Het doel van de cursus is de hoogdruk in het algemeen te introduceren en de meerkleurendruk in het bijzonder. We werken met zelfgemaakte stempels en drukvormen.
woensdag 11 april 2018

Meer informatie

Kunstlezing van 2 uur door de kunsthistoricus drs. Krzysztof Dobrowolski-Onclin met als thema ‘High Society: Marten, Oopjen en de anderen’.
woensdag 11 april 2018

Meer informatie

In vier lessen wordt de cursist geïntroduceerd in de wereld van bloemen en bloemstillevens. Er wordt met potlood klein gewerkt en met inkt op grote formaten. Iedereen die van bloemen houdt, kan meedoen.
donderdag 12 april 2018

Meer informatie

Kunstlezing van 2 uur door de kunsthistoricus drs. Krzysztof Dobrowolski-Onclin met als thema ‘Jong Polen’.
woensdag 30 mei 2018

Meer informatie

Literatuurlezing met als thema 'Bob Dylan als dichter'. De lezing wordt gegeven door Liesje Schreuders van Bureau Boeiend.
dinsdag 12 juni 2018

Meer informatie

Op Internationale Roald Dahl Dag (de geboortedag van Roald Dahl) organiseren we een literatuurlezing rondom deze bekende schrijver. De lezing wordt gegeven door Liesje Schreuders van Bureau Boeiend en vindt plaats bij Bibliotheek Texel.
donderdag 13 september 2018

Meer informatie