Cursusaanbod
Wil je weten of dat instrument bij jou past en of je de muzieklessen wel leuk vindt?
Meer informatie

Wil je weten of een instrument bij jou past en of je de muzieklessen wel leuk vindt? Schrijf je dan nu in voor een instapcursus van 5 of 10 lessen van 25 minuten per les (individuele lessen)
maandag 4 september 2017

Meer informatie

Elke les staat een ander instrument centraal: piano/keyboard, cello/viool, dwarsfluit, saxofoon, trompet, gitaar, drums en nog veel meer! Vaak mag je deze instrumenten ook uitproberen. Een goede voorbereiding voor de echte muziekles. 
woensdag 20 september 2017

Meer informatie

Tijdens de les kun je heerlijk met je (klein)kind genieten van muziek, spel en dans! Niet alleen leuk, speels en leerzaam, maar ook erg goed voor de taalkundige, muzikale en motorische ontwikkeling van het kind!
dinsdag 3 oktober 2017

Meer informatie

Je bent nooit te oud om een muziekinstrument te leren bespelen! Deze cursus is bedoeld voor mensen die altijd eens klarinet hebben willen gaan spelen, maar bij wie het nooit van kwam. Maar ook voor mensen bij wie de interesse pas sinds kort is gewekt.
woensdag 11 oktober 2017

Meer informatie

Tijdens deze cursus maken de kinderen in een groepje kennis met de sopraanblokfluit.
donderdag 12 oktober 2017

Meer informatie

De cello is een heel mooi (strijk) instrument! Hij is familie van de viool, maar is een stuk groter en daardoor heeft hij een lagere en hele warme klank. Je kan er alle soorten muziek op spelen, romantische klassieke, jazz en popmuziek.
maandag 16 oktober 2017

Meer informatie

Tijdens deze cursus maak je in een klein groepje op een speelse manier kennis met de piano en het keyboard. 
vrijdag 3 november 2017

Meer informatie