Cursusaanbod
Wil je weten of dat instrument bij jou past en of je de muzieklessen wel leuk vindt?
Meer informatie

Wil je weten of een instrument bij jou past en of je de muzieklessen wel leuk vindt? Schrijf je dan nu in voor een instapcursus van 5 of 10 lessen van 25 minuten per les (individuele lessen).

Meer informatie

Kinderen van 6 tot 10 jaar kunnen in kleine groepjes kennismaken met de gitaar. In 10 lessen onderzoeken we op een speelse manier de vele mogelijkheden die de gitaar biedt.

Meer informatie

Overweeg je om op drumles te gaan? Tijdens deze cursus kun je in een klein groepje proberen of het instrument bij je past.  
dinsdag 18 september 2018

Meer informatie

Tijdens deze cursus maak je in een klein groepje op een speelse manier kennis met de piano en het keyboard.
vrijdag 28 september 2018

Meer informatie

Tijdens de les kun je heerlijk met je (klein)kind genieten van muziek, spel en dans! Niet alleen leuk, speels en leerzaam, maar ook erg goed voor de taalkundige, muzikale en motorische ontwikkeling van het kind!
dinsdag 22 januari 2019

Meer informatie

Ontdek welk muziekinstrument bij jou past! Tijdens deze 'snuffelcursus' van 8 lessen maak je kennis met allerlei verschillende instrumenten: piano/keyboard, cello/viool, dwarsfluit, saxofoon, trompet, gitaar, drums en nog veel meer. Misschien ben je wel een aangeboren drummer of vind je de saxofoon een mooi instrument. Of voel je meer wat voor gitaar of piano?
woensdag 23 januari 2019

Meer informatie

De cello is een heel mooi (strijk) instrument. Hij is familie van de viool, maar dan groter en daardoor heeft hij een lagere en hele warme klank. Je kan er alle soorten muziek op spelen; romantische, jazz en pop.
maandag 4 maart 2019

Meer informatie