Cursusaanbod
Wil je weten of dat instrument bij jou past en of je de muzieklessen wel leuk vindt?
Meer informatie

Heb je vroeger gezongen of een instrument bespeeld en zou je dit wel weer willen oppakken? Meld je dan aan voor deze opfriscursus!

Meer informatie

Heb je altijd al willen drummen maar is het er nog nooit van gekomen? Speciaal voor volwassen vrouwen en mannen die nog nooit achter een drumstel hebben gezeten, maar dat graag zouden willen proberen hebben wij deze introductiecursus ontwikkeld.

Meer informatie

Op Artex wordt ook doedelzakles gegeven. Niet op de grote Schotse doedelzak, maar op een iets bescheidener type dat makkelijk speelbaar is en niet zo luid klinkt (zodat je geen ruzie met de buren krijgt).
woensdag 5 september 2018

Meer informatie

Heb je altijd al saxofoon willen spelen maar is het er nooit van gekomen? Grijp dan nu je kans! 
woensdag 12 september 2018

Meer informatie

We gaan een samenspelgroep opzetten voor volwassenen die saxofoon spelen of ooit hebben gespeeld! Beginner, gevorderd, zelfstandig praktiserend of op les: iedereen is welkom om een partij te spelen op z'n eigen niveau!
woensdag 12 september 2018

Meer informatie

Zing je in een koor, maar kun je niet zo goed noten lezen? Ken je best wel muziektermen maar weet je niet wat ze precies betekenen? Tijdens een koorrepetitie kun je aardig in de war raken van alle termen, noten en het tempo waarin gestudeerd wordt.
maandag 17 september 2018

Meer informatie

De naam ‘Spail’ is geïnspireerd op de naam Speel op Sail (2017), maar we gaan nu verder, en breder: ditmaal gaan we kiezen uit een breder repertoire afkomstig uit diverse tijdperken en stijlen. 
dinsdag 18 september 2018

Meer informatie

De bugel heeft een prachtige ronde klank en is geschikt voor zowel jazz als klassieke muziek.
donderdag 20 september 2018

Meer informatie

In 9 lessen wordt de theorie behandeld die leerlingen moeten beheersen om een diploma te behalen op niveau A, B, C, of D.
dinsdag 25 september 2018

Meer informatie

Vroeger was de drumband een vast onderdeel van het fanfare. Een groep snaredrums (kleine trommel) is indrukwekkend om naar te kijken en luisteren, maar vooral ook om in mee te spelen! 
maandag 1 oktober 2018

Meer informatie

In deze cursus bekijken en beluisteren we basispatronen die op de contrabas/basgitaar gespeeld worden.
maandag 1 oktober 2018

Meer informatie

Jacques Brel, Edith Piaf en Michel Fugain. Wie kent niet de prachtige Franse Chansons die deze grootheden ten gehore brengen of brachten?
maandag 29 oktober 2018

Meer informatie

We studeren 3- tot 4-stemmige Amerikaanse jazz kerstliederen in. 
donderdag 8 november 2018

Meer informatie

Samen muziek maken in een vrolijke sfeer met allerlei muzikanten; de Just 4 Fun band toont aan dat volwassenen heerlijk samen muziek kunnen maken waar mensen graag naar luisteren!
woensdag 14 november 2018

Meer informatie

Het Artex Barokorkest speelt barok- en vroegklassieke muziek uit de 17e en 18e eeuw.
maandag 19 november 2018

Meer informatie

In deze cursus staan ritme, je eigen sound en een vette groove centraal. We werken aan een optimale duim-, vingers- en polstechniek en we gaan eigen grooves creëren. 
maandag 19 november 2018

Meer informatie

Een heerlijk dagje Texel én genieten van het zingen en uitvoeren van Engelse kerstliederen? Dit is al een echte traditie geworden bij Artex!
zaterdag 22 december 2018

Meer informatie