Cursusaanbod
Het belangrijkste doel van deze cursus is om je te stimuleren je eigen weg te gaan en te helpen in het vinden van een passende manier om jezelf beeldend te uiten. 
vrijdag 22 september 2017

Meer informatie

Kunstlezing van 2 uur door de kunsthistoricus drs. Krzysztof Dobrowolski-Onclin met als thema ‘Hollandse meesters in de Hermitage’.
woensdag 7 maart 2018

Meer informatie

Literatuurlezing in het kader van de Boekenweek 2018 met als thema 'Natuurbeelden in de Nederlandse literatuur'. De lezing wordt gegeven door Liesje Schreuders van Bureau Boeiend.
dinsdag 13 maart 2018

Meer informatie

  Dit bijzondere muziekstuk blijft nieuwe inzichten geven; je raakt nooit uitgeluisterd! We gaan in op het verhaal van de Matthäus Passion en Bach en luisteren naar diverse fragmenten.
vrijdag 23 maart 2018

Meer informatie

Kunstlezing van 2 uur door de kunsthistoricus drs. Krzysztof Dobrowolski-Onclin met als thema ‘Jong Polen’.
woensdag 16 mei 2018

Meer informatie

In 2016 won Bob Dylan de Nobelprijs voor de Literatuur – eindelijk, zou je kunnen zeggen. Zijn naam ging al jaren rond als mogelijke winnaar van de hoogste onderscheiding voor schrijvers en dichters ter wereld. Steevast ging die naam dan vergezeld van de vraag of songteksten in aanmerking kunnen komen voor de kwalificatie ‘poëzie’, en hun maker voor de titel ‘dichter’.
dinsdag 12 juni 2018

Meer informatie

Op Internationale Roald Dahl Dag (de geboortedag van Roald Dahl) organiseren we een literatuurlezing rondom deze bekende schrijver. De lezing wordt gegeven door Liesje Schreuders van Bureau Boeiend.
donderdag 13 september 2018

Meer informatie