Evenement
Muziek
Dans
Theater
Beeldend
Mix

Cultuurnacht Texel

In navolging van successen zoals de museumnachten in Amsterdam en Rotterdam, organissert de culturele sector zaterdag 17 februari 2018 op Texel een Cultuurnacht.

Met de Cultuurnacht Texel willen culturele partijen het brede en bijzondere culturele aanbod op Texel extra onder de aandacht brengen. Leuk voor Texelaars, toeristen én deelnemers. Jong en oud!

Jaarlijks wordt in een andere dorpskern, in de donkerste weken van het jaar, een Cultuurnacht Texel georganiseerd worden. Van later op de avond tot vroeg in de nacht. Een unieke ervaring voor bezoekers én deelnemers. In 2018 is Oudeschild gastheer en speelt de Cultuurnacht zich af in en rondom Museum Kaap Skil. De locatie wisselt in principe jaarlijks.

Dit nieuwe culturele platform is vanuit meerdere invalshoeken ontstaan. Voor VVV Texel is het een perfecte manier om dit onontdekt stukje Texel nadrukkelijker onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. Daarnaast is deze nacht een eerste promotiemoment als opmaat naar Cultuurmaand Lange Juni en tot slot een evenement voor alle Texelse cultuurinitiatieven om zich buiten het eigen kader te presenteren aan bezoekers en inwoners van Texel.

Het programma en meer informatie vind je op www.cultuurnachttexel.nl en natuurlijk Facebook!

Details

  • Datum: zaterdag 17 februari 2018