Evenement

Kerstsamenspelproject 2017

Van donderdag 7 december tot en met woensdag 20 december 2017 is er een kerstsamenspelproject bij Artex - Kunstenschool Texel. Alle docenten hebben bijzondere workshops ontwikkeld waarop de leerlingen zich kunnen inschrijven. Er is veel keuze en een heel divers aanbod!

De workshops zijn - net als voorgaande jaren - in plaats van de reguliere muzieklessen. Er worden ook orkesten en ensembles gevormd waarmee je een aantal stukken gaat instuderen. In de gang van de muziekschool hangen lijsten waarop je kunt zien wanneer de repetities plaatsvinden. Het kan zijn dat je wordt ingedeeld bij een orkest waar een andere docent de leiding heeft (en waar jouw docent dus niet bij is).

Alle leerlingen hebben een brief/mail gekregen. Hierin staan de tijden waarop je verwacht wordt. Sommige docenten schrijven dit ook in de lesschriften. Hiernaast vind je een lijst met workshops en de deelnemers. Het kan zijn dat deze lijst niet compleet is. Staat je naam er niet bij? Check het dan even bij je docent.

Komt dat horen!

In de brief staat ook dat het laatste kwartier van de tweede repetitie openbaar is: dan is jouw publiek van harte welkom om te komen luisteren naar de muziek die we hebben ingestudeerd!

Let op:

  • Leerlingen van de leerrichting krijgen in principe wel gewoon les tijdens de samenspelweken en/of kunnen meedoen aan het project.
  • De repetities van de Notenkrakers vinden plaats op dinsdag 12 en dinsdag 19 december van 15.15 uur tot 16.15 uur en/of op woensdag 13 en woensdag 20 december van 13.15 uur tot 14.15 uur.
  • De repetities van het Fortissimo-orkest vinden plaats op dinsdag 12 en dinsdag 19 december van 16.15 tot 17.15 uur.
  • In de tweede week is publiek welkom in het laatste kwartier van de les om de presentaties te komen beluisteren.

Verder zijn er op donderdag 14, maandag 18 en dinsdag 19 december (kerst)voorspeelavonden om 19 uur in de voorspeelruimte. Bekijk hier het volledige programma.

Heel veel plezier met het kerstproject!

Docent: Alle docenten

Details

  • Orkest / ensemble / koor
  • Datum: donderdag 7 december 2017 t/m woensdag 20 december 2017