inschrijven

Artex Kunstenschool heeft een breed pallet aan cursussen voor iedere Texelaar.

Wij hebben doorlopende cursussen van 38 weken. Voor de doorlopende cursussen kunt u zicht gedurende het gehele jaar inschrijven en wanneer er ruimte is in het schema van de beoogde docent kunt u ook het gehele jaar door met een cursus starten. Het cursusgeld word naar rato berekend.

Door het jaar heen beginnen diverse korte cursussen van veelal 10 cursusweken, hier kunt u alleen mee starten bij de opstart van de desbetreffende cursus.

Daarnaast kunt u ook opfrislessen volgen wanneer uw techniek wat stroef wordt of wanneer u wat extra ondersteuning kan gebruiken bij een volgende stap in de ontwikkeling. 

U kunt zich online inschrijven door in het zoekmenu (rechts bovenin) de cursus op te zoeken waarvoor u zich wilt inschrijven.

Heeft u een laag inkomen heeft en wilt u graag dat uw kind toch mee kan doen met activiteiten bij Artex, dan kunt u bij de gemeente een ’kindpakket’ aanvragen. Of u geld ontvangt via een uitkering, uit arbeid of als zelfstandig ondernemer, is niet van belang. Een kindpakket kunt u hier aanvragen