Artex gesloten vanaf 20 december

Helaas is besloten dat het land vanaf zondag 19 december weer in lockdown gaat. Dit houdt in dat ook wij weer onze deuren moeten sluiten. Zoals je inmiddels van ons gewend bent zullen wij er alles aan doen om kwalitatief goede lessen te blijven verzorgen. Vanaf maandag gaan we weer in de online-les-modus om straks, als we weer in Artex les mogen geven, ook gewoon door te kunnen gaan met samenspel met elkaar en voorspelen aan elkaar. 

Danslessen
Sinds de vorige lockdown is gebleken dat online danslessen moeilijk te volgen zijn. Daarom worden de danslessen deze keer niet online gegeven, tenzij de docent zelf contact met jullie opneemt voor een andere invulling. Uiteraard wordt later gekeken naar het inhalen of eventueel restitueren van gemiste lessen. Hier vind je twee kerstdansjes die je jezelf eventueel kunt aanleren.

Korte cursussen 
Korte cursussen waarvan de start in de eerste twee weken van januari gepland stond, worden uitgesteld. Wij informeren je hierover na de persconferentie in januari. 

Mocht het voor jou niet mogelijk zijn online les te volgen, laat dan weten aan de docent. We kijken met elkaar naar een passende oplossing op een later moment. 

Het is helaas niet anders, maar aan wat noodzakelijk geacht wordt kunnen we enkel maar gehoor geven ten einde deze crisis in te beperken en zo spoedig als mogelijk achter ons te laten. Zoals het zich laat aanzien duren de afgekondigde maatregelen tot 14 januari.

We blijven met het oog op de toekomst gericht uitkijken naar mooie  samenspelmomenten, prachtige optredens en een Artex gebouw vol muziek, dans, kunst en creativiteit!

Wil je thuis graag creatief, muzikaal of theatraal bezig blijven? Kijk dan eens op ons online platform www.24creatief.nl wat we in samenwerking met collega-organisaties hebben gevuld met allerlei leuke thuisworkshops en andere inspirerende video’s!

 Voor nu rest ons te zeggen: fijne feestdagen en de beste wensen voor jullie en jullie naasten, blijf gezond!