Cursusaanbod

zo20jan

60 jaar Artex: Big Band workshop

60 jaar Artex: Big Band workshop

Tijdens ons jubileumweekend organiseren we op zondag 20 januari een Big Band workshop onder leiding van Artex-docent Jan Doedens en Jan Kühne, oprichter van Big Band Texel. Samen sporen ze naar oud-leden van de Big Band én vers bloed.

Onder begeleiding van docent Jan Doedens gaan we een aantal nummers oefenen zoals Something Stupid, Don’t Know Why en You are the sunshine of my life. Gevorderde muzikanten die klarinet, saxofoon, gitaar, bas, drums en keyboard spelen zijn van harte welkom. De workshop vindt plaats in de Voorspeelruimte van Artex.

Aan het einde van de workshopdag worden de geoefende nummers ten gehore gebracht tijdens een presentatie in onze Voorspeelruimte.

Programma:

10.30 – 12.30 uur Workshop

12.30 – 13.30 uur Lunch (optioneel)

13.30 – 16.00 uur Workshop

16.00 – 16.30 uur Zaal open, voorbereiding presentatie

16.30 – 18.00 uur Presentatie


Details
Type cursus:
Workshop
Optreden
Datum:
zondag 20 januari 2019
Tijd:
10.30 uur
Aantal en duur:
1 workshop van ca. 4,5 uur + presentatie
Prijs:
€ 5,-

Docent(en): Jan Doedens

Direct aanmelden!


AanhefGEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

Adres zelfde als cursist

BETALINGSMACHTIGING
Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

SOLIDARITEITSFONDS
Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.
Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.
Foto's die tijdens lessen, uitvoeringen of activiteiten door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.