Cursusaanbod

za19jan

60 jaar Artex: Schotse ceilidh-dansworkshop

60 jaar Artex: Schotse ceilidh-dansworkshop

Sinds 2001 organiseert Artex-docente Loes Bakker jaarlijks afwisselend een Iers en een Vl-iers festival bij Artex. De afgelopen jaren heeft het festival internationaal naam gemaakt en weet Bakker elk jaar weer de top van Ierse en deze specifieke Folkmuziek naar Texel te krijgen voor een festivalweekend vol workshops, optredens en feest. Ter ere van Artex’ 60e verjaardag organiseren we op zaterdag 19 januari, in lijn met 17 jaar Iers festival, een Iers/Schotse ceilidh-dansworkshop met Carieke Pol live begeleid door muzikanten Erik de Jong en Tijn Berends (van het duo Itchy Fingers).

Programma:

12.30 – 13.45 uur Lunch (optioneel)

14.00 – 14.45 uur Eerste blok

15.00 – 15.45 uur Tweede blok

16.00 – 16.45 uur Derde blok en afsluiting

’s Avonds om 19.30 uur is er gelegenheid te dansen bij een concert van de Itchy Fingers.


Details
Type cursus:
Workshop
Datum:
zaterdag 19 januari 2019
Tijd:
12.30 uur
Aantal en duur:
1 workshop van ca. 2,5 uur
Prijs:
€ 5,-
Direct aanmelden!

Aanhef


GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

Adres zelfde als cursist

BETALINGSMACHTIGING
Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

SOLIDARITEITSFONDS
Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.
Foto's die tijdens lessen, uitvoeringen of activiteiten door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.