Cursusaanbod

vr28feb

Basiscursus zangers en koorleden

Basiscursus zangers en koorleden

Deze korte cursus is bedoeld voor zangers en koorleden die geen tot weinig kennis hebben van het muziekschrift en niet van blad kunnen zingen. Door middel van deze cursus krijg je handvatten aangereikt waarmee je zelf een zangpartij kunt instuderen en de aanwijzingen van de docent/dirigent beter kunt begrijpen.

In een kleine groep wordt een begin gemaakt met notenlezen. maatsoorten en ritmes lezen en gehoortraining (solfège). Het bezit van een toetsenbord (bv keyboard, app op tablet of smartphone of een piano) is aan te bevelen om zelf de melodie te kunnen vinden, intervallen te controleren en te spelen. Indien gewenst krijg je tijdens de cursus een keyboard in bruikleen van Artex.

Let op: deze cursus is opgeschoven naar 28 februari!


Details
Type cursus:
Korte cursus
Datum:
vrijdag 28 februari 2020
Tijd:
16.05 uur (eventueel iets later in overleg)
Aantal en duur:
8 lessen
Prijs:
€ 80,-

Docent(en): Margot Bierman

Direct aanmelden!

Aanhef


GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

Adres zelfde als cursist

BETALINGSMACHTIGING
Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

SOLIDARITEITSFONDS
Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.

Foto's die tijdens lessen, uitvoeringen of activiteiten door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.