Cursusaanbod

za30mrt

Blokfluitworkshops en concert Seldom Sene

Blokfluitworkshops en concert Seldom Sene

Op zaterdag 30 maart organiseren we een blokfluitworkshopdag samen met het bekende Amsterdamse blokfluitkwintet Seldom Sene.

Seldom Sene heeft vele prijzen op haar naam staan en wordt alom geprezen om “de uitmuntende muzikale interpretatie en prachtige repertoirekeuze”. Het kwintet concerteert in befaamde series en op festivals in heel Europa.

Op zaterdag 30 maart komen ze naar Texel om vanaf 10.30 uur workshops te geven. Aan het einde van de dag treden ze op in de Waalder Kerk.

Er zijn drie workshops voor drie groepen:

  • Barokorkest (vanaf 2 jaar ervaring)
  • Blokfluitensemble (vanaf 5 jaar ervaring)
  • Blokfluitensemble gevorderden (masterclass)

Deelnemers krijgen elke drie kwartier een andere docent voor hun neus, zodat je de verschillende leden van Seldom Sene goed leert kennen en hoe ze werken en denken.

Programma:

Workshops barokorkest
10.30 – 11.15 uur Workshop 1
11.15 – 12.00 uur Workshop 2
12.15 – 13.00 uur Workshop 3

Workshops blokfluit
10.30 – 11.15 uur Workshop 1
11.15 – 12.00 uur Workshop 2
12.15 – 13.00 uur Workshop 3

Masterclasses blokfluit (gevorderden)
10.30 – 11.15 uur Workshop 1
11.15 – 12.00 uur Workshop 2
12.15 – 13.00 uur Workshop 3

Workshop 1, 2 en 3 zijn allen verschillend en worden door drie verschillende docenten te geven. Het leukste is dus om de workshops achter elkaar te volgen!

13.00 – 14.30 uur Lunch in De Waal
14.30 – 15.00 uur Presentatie van de groepen
16.00 – 17.30 uur Concert Seldome Sene in de Waalder Kerk in De Waal

Het is mogelijk concertkaartjes te kopen in combinatie met een overnachting in Hotel de Waal of Hotel Brasserie Rebecca (onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Blokfluitisten en andere instrumentalisten zijn van harte welkom om zich aan te melden voor de workshops!

Wil je alleen kaarten voor het concert reserveren, bijvoorbeeld in combinatie met een lunch of overnachting, bezoek dan deze pagina.

De masterclass wordt mede mogelijk gemaakt door het Texelfonds.


Details
Type cursus:
Workshop
Datum:
zaterdag 30 maart 2019
Tijd:
10.30 uur
Prijs:
Per workshop € 15,-
Voor drie workshops € 40,-
Lunch € 15,-
Concert € 12,50
Eén workshop, lunch en concert € 40,-
Twee workshops, lunch en concert € 50,-
Twee workshops, lunch, concert en overnachting in Hotel de Waal of Hotel Brasserie Rebecca € 140,-
Direct aanmelden!


Aanhef

Ik meld me aan voor:
Blokfluitworkshop 1Blokfluitworkshop 2Blokfluitworkshop 3Workshop Barokorkest 1Workshop Barokorkest 2Workshop Barokorkest 3Masterclass blokfluit (gevorderden) 1Masterclass blokfluit (gevorderden) 2Masterclass blokfluit (gevorderden) 3
Ik wil deelnemen aan de lunch à € 15,- JaNee
Ik wil tickets voor het concert in de Waalder Kerk à € 12,50 JaNee
Zo ja, aantal:
Ik maak graag gebruik van een van de arrangementen:GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

Adres zelfde als cursist

BETALINGSMACHTIGING
Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

SOLIDARITEITSFONDS
Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.
Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.