Cursusaanbod

ma20jan

Cello kennismakingscursus – vanaf 6 jaar

Cello kennismakingscursus – vanaf 6 jaar

De cello is een heel mooi (strijk)instrument. Hij is familie van de viool, maar dan groter en daardoor heeft hij een lagere en hele warme klank. Je kan er alle soorten muziek op spelen; klassiek, jazz en pop.

In grote symfonie orkesten spelen heel veel cello’s, maar je kan ook in een kleiner groepje spelen, met 2 cello’s samen of gewoon in je eentje… De snaren van de cello kan je strijken maar ook tokkelen. Eigenlijk kan alles op de cello!

In de eerste les gaan we meteen liedjes samen spelen, we doen muzikale spelletjes en je leert natuurlijk hoe je met een strijkstok op de snaren moet strijken.

Maximaal 3 kinderen per cursus.


Details
Type cursus:
Korte cursus
Datum:
maandag 20 januari 2020
Tijd:
15.30 uur
Aantal en duur:
8 lessen van 30 minuten
Prijs:
€ 85,- inclusief bruikleen instrument

Docent(en): Naomi Rubinstein

Direct aanmelden!

Aanhef


GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

Adres zelfde als cursist

BETALINGSMACHTIGING
Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

SOLIDARITEITSFONDS
Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.

Foto's die tijdens lessen, uitvoeringen of activiteiten door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.