Cursusaanbod

vr4sep

De KunstKlas – groep 6 t/m 8

De KunstKlas – groep 6 t/m 8

De KunstKlas is er voor leerlingen van de bovenbouw (groep 6 t/m 8 van de basisschool) én voor jongeren van de OSG. Het belangrijkste doel van deze cursus is om je te stimuleren je eigen weg te gaan en te helpen in het vinden van een passende manier om jezelf beeldend te uiten.

We experimenteren met verschillende technieken en materialen. Daardoor gaat de creativiteit stromen en wordt kunst veel leuker en meer dan alleen resultaten.

Er komen verschillende technieken aan bod: we beschilderen kleding, maken een muurschildering en doen een project waarbij tekst het uitgangspunt is. Maar we concentreren ons ook op tekenen en schilderen/het verbeteren van kleurgebruik en perspectief.

Ook worden weer mini-exposities gehouden. Elke KunstKlasser maakt zijn eigen tentoonstelling; dat kan een solo-expositie zijn, maar ook een thematentoonstelling waarvoor alle KunstKlassers een werk leveren. We exposeren o.a. bij Nauta Boekhandel en gaan op excursie.

Tussentijds instromen is – in overleg – mogelijk.

Cursusdata:
4 september
11 september
18 september
25 september
2 oktober
9 oktober
23 oktober
30 oktober
6 november
13 november
20 november
27 november
4 december
11 december
18 december
8 januari
15 januari
5 februari
12 februari
5 maart
12 maart
19 maart
26 maart
2 april
9 april

 
De KunstKlas is op dit moment vol; aanmelden is dus niet meer mogelijk.
 
 

Details
Type cursus:
Jaarcursus
Korte cursus
Datum:
vrijdag 4 september 2020
Tijd:
Ca. 14.30 uur
Aantal en duur:
25 lessen van 90 minuten
Prijs:
€ 296,- incl. basismateriaal. Als er extra materialen nodig zijn, vragen wij een bijdrage en worden de materialen centraal ingekocht.