Cursusaanbod

vr4sep

De KunstKlas – voor OSG-leerlingen

De KunstKlas – voor OSG-leerlingen

De KunstKlas is er voor leerlingen van de bovenbouw (groep 6 t/m 8 van de basisschool) én voor jongeren van de OSG. Het belangrijkste doel van deze cursus is om je te stimuleren je eigen weg te gaan en te helpen in het vinden van een passende manier om jezelf beeldend te uiten.

We experimenteren met verschillende technieken en materialen. Daardoor gaat de creativiteit stromen en wordt kunst veel leuker en meer dan alleen resultaten.

Er komen verschillende technieken aan bod: we beschilderen kleding, maken een muurschildering en doen een project waarbij tekst het uitgangspunt is. Maar we concentreren ons ook op tekenen en schilderen/het verbeteren van kleurgebruik en perspectief.

Ook worden weer mini-exposities gehouden. Elke KunstKlasser maakt zijn eigen tentoonstelling; dat kan een solo-expositie zijn, maar ook een thematentoonstelling waarvoor alle KunstKlassers een werk leveren. We exposeren o.a. bij Nauta Boekhandel en gaan op excursie.

Tussentijds instromen is – in overleg – mogelijk.

Cursusdata van de eerste 10 lessen:
4 september
11 september
18 september
25 september
9 oktober
23 oktober
30 oktober
6 november
13 november
20 november

Details
Type cursus:
Jaarcursus
Korte cursus
Datum:
vrijdag 4 september 2020
Tijd:
Ca. 16.00 uur
Aantal en duur:
25 lessen van 90 minuten
Prijs:
€ 296,- incl. basismateriaal. Als er extra materialen nodig zijn, vragen wij een bijdrage en worden de materialen centraal ingekocht.
Direct aanmelden!

Aanhef


GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

Adres zelfde als cursist

BETALINGSMACHTIGING
Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

SOLIDARITEITSFONDS
Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.

Foto's die tijdens lessen, uitvoeringen of activiteiten door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.