Cursusaanbod

do30jun

GRATIS proeflessen piano

GRATIS proeflessen piano

Denk je wel eens: ik zou best op pianoles willen… maar twijfel je of het iets voor jou is, of komt het er gewoon niet van? Lees dan snel verder! Want op donderdag 30 juni, vrijdag 1 juli, donderdag 7 juli en vrijdag 8 juli a.s. geeft docente Margot Bierman GRATIS proeflessen bij Artex. Zo kun je helemaal vrijblijvend kijken of je het wat vindt!
 
Zin in? Meld je dan snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt!
Aanmelden kan via onderstaand formulier of door een mail te sturen naar adm@artex-texel.nl. Vermeld in de mail je naam, leeftijd, telefoonnummer en wanneer je bij voorkeur de proefles wil volgen. Je kunt ons ook bellen op 0222-313493.
 
Na je aanmelding nemen we telefonisch of per mail contact met je op om het tijdstip van de proefles met je af te stemmen. 

Details
Type cursus:
Korte cursus
Datum:
donderdag 30 juni 2022
Tijd:
in overleg
Aantal en duur:
Een proefles duurt 20 minuten
Prijs:
GRATIS

Docent(en): Margot Bierman

Direct aanmelden!


    Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
    Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken we je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.
    Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.