Cursusaanbod

Datum
volgt

Muziekles voor mensen met een beperking

Muziekles voor mensen met een beperking

Je lekker uitleven in muziek! Dat is heel goed ter ontspanning en voor de ontwikkeling. Zo ook voor mensen met een verstandelijke handicap of beperking.

Wij helpen je graag bij het kiezen van een instrument dat bij jou past. Maar ook de docent is belangrijk bij die keuze. Leg jouw vraag aan ons voor, en wij bekijken de mogelijkheden en adviseren je graag! We spelen tijdens de lessen zo veel mogelijk in op het belevingsniveau van de leerlingen. Ook is er een ensemble voor verstandelijk gehandicapten.

Een compleet overzicht van de muzieklestarieven vind je hier.

Lesdag, tijd en docent zijn afhankelijk van het instrument dat je kiest.

 


Details
Type cursus:
Jaarcursus
Datum:
Datum volgt
Tijd:
In overleg
Aantal en duur:
In overleg
Prijs:
Vanaf € 47,- per maand (10 maanden)
Direct aanmelden!

Aanhef


GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

Adres zelfde als cursist

BETALINGSMACHTIGING
Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

SOLIDARITEITSFONDS
Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.
Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

KIES EEN LESVORM

Heb je eerder les gehad?JaNee

Alle leerlingen van Artex (ook al begin je net) kunnen deelnemen aan een orkest, ensemble of koor. Leuk en leerzaam! Vind je het leuk als we je hierover informeren? JaNee

Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.