Cursusaanbod

di31mei

Online lezing: Rome

Online lezing: Rome

Alle wegen van de kunst leiden naar Rome. De hoofdstad van het Romeinse Rijk, van de pauselijke staat en van het moderne Italië heeft zowel de resten van de antieke stad als de mooiste kerken en paleizen uit de renaissance en barok.

In deze lezing zie je zowel de bekende monumenten zoals het Forum Romanum als enkele minder beroemde plekken zoals de San Clemente, de gelaagde kerk waar maar liefst twee oudere godshuizen onder liggen. Ook volgen we de ontwikkeling van de Sint Pieter, bekijken we de inbreng van duizendpoten als Michelangelo en Bernini en volgen we de groei en bloei van een van de mooiste steden ter wereld van de oudste resten tot de barok.

Hoe werkt het?
Je koopt een toegangskaartje voor de lezing via deze pagina. Je ontvangt op de dag van de lezing rond 10.30 uur een e-mail met de inloggegevens. Vervolgens kun je om 20.00 uur de lezing thuis op je computer of tablet volgen via het programma Zoom. Zo zie je alle afbeeldingen die je anders in de zaal zou zien en hoor (en zie) je Krzysztof praten. Bovendien bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen.

Mocht je op de dag van de lezing om 11.00 uur nog geen e-mail ontvangen hebben, check dan je spambox.


Details
Type cursus:
Lezing
Datum:
dinsdag 31 mei 2022
Tijd:
20.00 uur
Aantal en duur:
1 lezing van ca. 2 uur
Prijs:
€ 10,-