Cursusaanbod

Datum
volgt

Popschool

Popschool

Je kunt bij ons niet alleen een instrument leren bespelen, je kunt ook leren hoe het is om in een band te spelen! Als je ongeveer 3 jaar les hebt gehad en drums, elektrische gitaar, basgitaar of toetsen speelt, kan je meedoen. In overleg is er ruimte voor andere instrumenten (zoals blazers) én zangers/zangeressen.

Bij de Popschool leren we je alles wat je moet weten om in een band muziek te maken. Welke nummers passen bij de band? Hoe ga je te werk tijdens een repetitie? Waar moet je op letten als je optreedt voor publiek? Onze docenten helpen je graag op weg. Zij hebben veel bandervaring en staan zelf wekelijks op het podium!

Vele Texelse bands gingen je voor. Laat horen wat je in huis hebt!

Lesopzet: wekelijks les op je eigen instrument en twee blokken bandles van 5 maanden (september t/m januari en februari t/m juni).


Details
Type cursus:
Jaarcursus
Datum:
Datum volgt
Aantal en duur:
38 lesweken; wekelijks les op je eigen instrument + twee blokken bandles van 5 maanden (september t/m januari en februari t/m juni). Per week 25 minuten individueel les of 35 minuten duoles.
Prijs:
€ 46,90 per maand voor individuele lessen (10 maanden)
€ 42,50 per maand voor duoles (10 maanden)
En daarnaast: € 25,- per maand bandles in popstudio (5 maanden)
€ 20,- per maand bandles in popstudio (10 maanden)
Direct aanmelden!


AanhefGEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

Adres zelfde als cursist

BETALINGSMACHTIGING
Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

SOLIDARITEITSFONDS
Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.
Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.