Cursusaanbod

di14mrt

Songwriting

Songwriting

Het schrijven van een liedje. Bijna iedere muzikant, maar ook menig niet-muzikant, heeft er wel eens aan gedacht of het geprobeerd. Voor de één is het een uitlaatklep, voor anderen een hobby en weer anderen willen een zo goed mogelijke show op het podium neerzetten. Hoe schrijf je een liedje? Waar haal je inspiratie vandaan? Hoe begin je? Waar moet een goeie song aan voldoen, en hoe krijg je muziek bij je tekst?

In deze cursus krijg je de tools die hiervoor nodig zijn. Je leert de basisprincipes van het schrijven van een song, hoe te starten, hoe door te pakken, hoe een song af te maken, songstructuur, songtypes, tekstanalyse, melodie, harmonie, toonsoort, akkoordenkeuze, songdynamiek, aandacht voor ritme, cadans, metrum en rijm. Je leert dat songwriting een ambacht is, maar ook dat iedereen het kan leren.

De cursus is bedoeld voor iedereen die zelf een song wil leren schrijven, muzikanten én niet-muzikanten. Ervaring is niet vereist.
Wel is het handig enige kennis te hebben van muziek.

De cursus wordt gegeven door Ed van Bommel. ook wel bekend als Sloppy Tom. Ed is al ruim 55 jaar met muziek bezig en een groot deel daarvan ook als schrijver en vertolker van zijn eigen songs.

Lesdagen zijn: 14, 21 en 28 maart 2023.


Details
Type cursus:
Korte cursus
Workshop
Datum:
dinsdag 14 maart 2023
Tijd:
19.00 - 21.00 uur
Aantal en duur:
3 lessen van 2 uur
Prijs:
€ 99,-
Direct aanmelden!

  Aanhef


  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist

  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

  SOLIDARITEITSFONDS
  Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

  Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

  Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.

  Foto's die tijdens lessen, uitvoeringen of activiteiten door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.