Cursusaanbod

di5mrt

Spail! – Samenspel volwassenen

Spail! – Samenspel volwassenen

De naam ‘Spail’ is geïnspireerd op de naam Speel op Sail (2017), maar we gaan nu verder, en breder: we kiezen uit een breder repertoire afkomstig uit diverse tijdperken en stijlen. Barok, klassiek, folk, pop, blues, klezmer, balkan, evergreens, oude en nieuwe zeemansliedjes, maar ook nieuwe en dansbare muziek uit allerlei windstreken. Want, het leven op zee maar ook het samen muziek maken is van alle tijden én internationaal.

Omdat we de muziek in een modern jasje steken zijn – naast zang – alle instrumenten welkom: fluit, blokfluit, accordeon/trekzak, gitaar, basgitaar, klarinet, saxofoon, trompet en klein koper, harp, viool, cello, keyboard/piano en percussie. Er zou zich in de bepaalde sessies/repetities zomaar een doedelzak kunnen aansluiten om de groep af en toe wat kracht bij te zetten, of een koortje van een aantal zangers!


Details
Type cursus:
Korte cursus
Datum:
dinsdag 5 maart 2019
Tijd:
19.30 uur
Aantal en duur:
10 lessen van 45-60 minuten (afhankelijk van het aantal deelnemers)
Prijs:
€ 98,-

Docent(en): Loes Bakker

Direct aanmelden!


AanhefGEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

Adres zelfde als cursist

BETALINGSMACHTIGING
Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

SOLIDARITEITSFONDS
Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.
Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.