Cursusaanbod

do10sep

Teken- en schilderclub

Teken- en schilderclub

In de cursus wordt gewerkt aan het eigen ‘handschrift’.

Als je tekent en schildert, leer je jezelf en je eigen voorkeuren beter kennen. Wat voelt lekker om te doen, welke techniek past het beste bij je en op welk formaat komt je eigenheid het best tot zijn recht. We onderzoeken dat in de cursus aan de hand van enkele grote kunstenaars: tekenaars Giacometti en Toulouse-Lautrec en schilders Morandi en Hockney.

Als je regelmatig en systematisch oefent, oefen je niet alleen je motorische vaardigheden, maar ontwikkel je ook een eigen, unieke stijl. In de cursus komen korte oefeningen aan bod die je nieuwe inzichten geven en die je later kunt toepassen in je eigen werkstukken.

Lesdata (onder voorbehoud):
10, 17 en 24 september
1, 8 en 22 oktober
5, 12, 19 en 26 november


Details
Type cursus:
Korte cursus
Datum:
donderdag 10 september 2020
Tijd:
19.30 uur
Aantal en duur:
10 lessen van 2 uur
Prijs:
€ 200,- incl. materiaal
Direct aanmelden!

Aanhef


GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

Adres zelfde als cursist

BETALINGSMACHTIGING
Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om lesgelden van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat je de bevestigings e-mail hebt ontvangen, dien je deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

Het bedrag mag in 1 x worden afgeschrevenIk wil in termijnen betalen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)

SOLIDARITEITSFONDS
Wil je een bijdrage leveren aan het Solidariteitsfonds? Dit fonds is bedoeld om het aanbod van Artex toegankelijk te maken en te houden voor Texelaars die (tijdelijk) te weinig geld hebben. Het fonds maakt het mogelijk dat ook zij in staat worden gesteld om lessen te volgen.

Ja, ik wil graag 2% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Ja, ik wil graag 5% bijdragen aan het Solidariteitsfonds.Nee, ik wil niets bijdragen.

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Wij houden je via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Daarnaast brengen we je via onze maandelijkse nieuwsbrief op de hoogte van nieuw cursusaanbod, concerten, evenementen en acties. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.

Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.

Foto's die tijdens lessen, uitvoeringen of activiteiten door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.