Cursusaanbod

za9nov

Vliers feestavond

Vliers feestavond

Zaterdag 9 november is het feest! Liefhebbers van Vlaamse en Ierse muziek zijn van harte welkom bij Artex. Vanaf 19.30 zijn er concertjes van de workshop-docenten en vanaf 20.30 is het grote bal met EmBRUN. Een volle tent met een dansend enthousiast publiek en op het podium een even enthousiaste folkband. Nat van ’t zweet en vol overgave: dat is wat een optreden van EmBRUN typeert. En dan tot in de kleine uurtjes: nog meer muziek!

Programma:
17.00 – 18.00u Instapuren dans, ter voorbereiding op het bal
19.30 – 20.30u De workshop-docenten geven concertjes
20.30u – 22.30u Stoelen aan de kant: bal met EmBRUN!!!
en natuurlijk daarna: sessie, sessies, sessies….

Toegang
De instapuren zijn gratis toegankelijk. Vanaf 19.30 is er entree: € 10,- voor de docenten-concertjes en het aansluitende bal. Betalen kan contant aan de deur. Er is toegang zolang er ruimte is in het gebouw.

Bal met EmBRUN
Een volle tent met een dansend enthousiast publiek en op het podium een even enthousiaste folkband. Nat van ’t zweet en vol overgave: dat is wat een optreden van EmBRUN typeert. Massa’s energie die dit keurig gezelschap overdraagt op het publiek, dat nu op ontploffen staat.

We gaan dus verzekerd zijn van een tof bal op de zaterdagavond, maar ook van stevige Ierse sessies tot in de kleine uurtjes: naast de Vlaamse topband EmBRUN komen er maar liefst 3 Ierse muzikanten van grote klasse naar het eiland: Mick O’Brien (uilleann pipes), Aoife Ni Bhriain (fiddle) en Brendan Mulholland (fluit). Daarnaast hebben we 3 toppers uit de Vlaamse scene: Wouter Vandenabeele (samenspel), Jeroen Knapen (DADGAD-gitaar) en Naomi Vercauteren (jeugdsamenspel). En natuurlijk van eigen bodem 3 docenten die niet mogen ontbreken: Annemarie de Bie (zang), Pieter Wentzel (bodhrán) en Mirjam Rietberg (harp).


Details
Type cursus:
Evenement
Datum:
zaterdag 9 november 2019
Tijd:
vanaf 19.30
Prijs:
€ 10,-