Cursusaanbod

vr5nov

Vliers Festival 2021: workshop fluit/whistle door Brendan Mulholland

Vliers Festival 2021: workshop fluit/whistle door Brendan Mulholland

Brendan was al twee keer eerder op Texel en gaf een grote groep fluitisten geweldig les. Brendan werkt volgens zijn filosofie van de 3 T’s: toon, timing en techniek. Hij heeft diverse oefeningen en werkwijzen om je met de verschillende vaardigheden vooruit te helpen: dynamiek, embouchure, gebruik van tong/keel, vibrato, ritmiek, versieringen en gebruik van kleppen.

Dit in combinatie met zijn prachtige spel op de fluit, zijn begeesterde manier van lesgeven, betrokkenheid bij elke cursist, onvermoeibaar en enthousiast: reden genoeg om hem weer over te laten komen naar Texel. Dit keer met zijn mede-bandleden van Music in the Glen!

De muziek wordt vooraf aan de deelnemers toegestuurd in ABC-notatie en geluidsopnames in rustig tempo.

Brendan geeft tijdens Vliers Festival 2021 een weekend-workshop in 4 dagdelen:

vrijdag 5 november van 19.30 – 21.30 uur
zaterdag 6 november van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.30 tot 16.30 uur
zondag 7 november van 10.00 tot 12.00 uur
Vervolgens zetten we zondagmiddag tussen 13.30 en 14.30 uur de muzikale puntjes op de i om ten slotte van 14.30 tot 16.00 uur het geleerde te presenteren aan alle deelnemers.

Op zaterdagmiddag is er van 16.45 tot 17.45 uur een instap-uur waarbij je even kunt ‘proeven’ van de andere workshops/activiteiten.


Details
Type cursus:
Workshop
Datum:
vrijdag 5 november 2021
Aantal en duur:
Weekend-workshop in 4 dagdelen in het weekend van 5-7 november 2021
Prijs:
€ 150,- voor volwassenen | Tot 18 jaar € 75,-
Direct aanmelden!

  Aanhef


  INSTRUMENT EN NIVEAU

  MAALTIJDEN

  Ik eet zaterdagmiddag mee (€ 15,- bij Paal 9, incl. bus naar het strand)Ik eet zaterdagavond mee (€ 15,50 bij Stay Okay)Ik eet zondagmiddag mee (€ 9,50 bij Stay Okay)

  TARIEF

  € 150,- voor volwassenen€ 75,- tot 18 jaar
  Volwassenen die een jaarcursus bij Artex volgen, krijgen 25% korting op de workshopprijs.


  GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
  Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

  Adres zelfde als cursist


  BETALINGSMACHTIGING
  Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om het bedrag van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

  Nadat het formulier bij ons is binnengekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.


  CORONATOEGANGSBEWIJS
  Bij een bezoek aan culturele voorstellingen en evenementen is het voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te tonen. Daarbij zijn registratie en een gezondheidscheck van overheidswege verplicht. Kom je tijdens het Vliers Festival naar Artex dan zal een medewerker bij binnenkomst vragen om een coronatoegangsbewijs, ID-bewijs en of je gezond bent.

  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
  Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

  Ja, ik wil graag de Artex nieuwsbrief ontvangen.
  Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.
  Foto's die tijdens het festival door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.