Cursusaanbod

vr8nov

Vliers: harp – Mirjam Rietberg

Vliers: harp – Mirjam Rietberg

Mirjam begon op 7-jarige leeftijd met harpspelen, heeft aan het Conservatorium van Amsterdam haar bachelor en masterdiploma gehaald en een post-graduate in Praag.

Naast pedaalharp heeft Mirjam zich verdiept in de Keltische harp en de kruissnarige chromatische harp. We gaan o.a. uit van de stukken van O’Carolan: hoe een begeleiding en variaties te maken als je alleen de melodielijn hebt. En gewoon lekker spelen, ook met uitgeschreven arrangementen van Mirjam zelf.

Los hiervan of hierbij is het ook goed om begeleidingspatronen en manieren uit te proberen met de focus op variatie en de verschillende rollen die de harp kan vervullen. Zoals ritmisch ondersteunend, lopende baslijnen, tegenstemmen.

Het aspect samenspel is daarbij ook aan de orde. Er zal worden gewerkt op 2 manieren: op het gehoor naspelen en van blad met verschillende partijen (vooraf door Mirjam gearrangeerd).


Details
Type cursus:
Workshop
Datum:
vrijdag 8 november 2019
Aantal en duur:
4 workshops in het weekend van 8 - 10 november
Direct aanmelden!

Aanhef


VLIERS

OVERNACHTING

geen overnachtinggroepstarief voor €24,00 p.p.p.n.een 2-persoonskamer voor € 27,00 p.p.p.n.een 1-persoonskamer voor € 43,- p.p.p.n.
(tarieven onder voorbehoud en excl. toeristenbelasting à € 1,85 p.p.p.n. op basis van logies met ontbijt).

MAALTIJDEN

Ik eet zaterdagiddag mee (15,- bij Paal 9, incl bus naar het strand)Ik eet zaterdagavond mee (15,- bij de Public Grill)Ik eet zondagmiddag mee (10,- soep, brood- en borrelplank)

TARIEF

€130,- voor volwassenen€65,- tot en met 20 jaar€80,- studenten (op vertoon van studentenpas)
Volwassen Artex leerlingen (jaarcursus) krijgen 25% korting op de workshop prijs.


GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

Adres zelfde als cursist


BETALINGSMACHTIGING
Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om het bedrag van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

Wil je onze Iers/Vliers-nieuwsbrief ontvangen?
Wij houden je via mail op de hoogte van het festival. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

Ja, ik wil graag de Iers/Vliers-nieuwsbrief ontvangen.
Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.
Foto's die tijdens het festival door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.