Cursusaanbod

vr8nov

Vliers: samenspel jeugd – Naomi Vercauteren

Vliers: samenspel jeugd – Naomi Vercauteren

Leeftijd 10 – 15 jaar!

Naomi Vercauteren is al meer dan tien jaar actief in het folkcircuit en je kan haar momenteel horen in The Ghent Folk Violin Project, Brisk en het Room13 Orchestra. Haar optredens vinden niet alleen plaats in België, ook Frankrijk, Nederland, Spanje, Schotland, Zuid-Afrika, Senegal, Engeland en Duitsland staan op haar palmares. Ook in haar discografie zie je dat ze de laatste jaren niet heeft stilgezeten. De nieuwste cd is die van Brisk “To an Isle in the Water”. Ondertussen geeft Naomi reeds enkele jaren vioolles, folkviool en folksamenspel in de muziekacademies van Gent en Geraardsbergen.

Naomi Vercauteren studeerde klassieke viool en barokviool en heeft altijd een grote belangstelling voor traditionele muziek gehad. Ze volgde workshops bij folk violisten als Martin Hayes, Caoimhín Ó’Raghalaigh, Arto Järvela, Mia Marin. Naomi geeft momenteel vioolles en folksamenspel in verschillende muziekacademies.

Leeftijd: 10 – 15 jaar, toegankelijk voor alle instrumenten (geen drumstel). Tijdens dit workshopweekend leren we Ierse tunes, nieuwe balfolk tunes en traditionele tunes uit de Lage Landen. In het begin van de workshop leer je de melodieën, zoveel mogelijk op gehoor, vervolgens gaan we in op het arrangeren. Dansbare, swingende en leuke arrangementen staan centraal tijdens de sessie. Er wordt voldoende aandacht besteed aan akkoordenleer, harmonie, arrangement en improvisatie.

Speelniveau: wegwijs zijn op je instrument, om zonder problemen een nieuwe melodie te kunnen leren op het gehoor. Achteraf krijgt iedereen de muziek mee. De melodieën zijn afwisselend van stijl, van gemakkelijk tot moeilijk, van traag tot snel, zodat er voor iedereen wat wils is.

Benodigdheden: instrument (alle instrumenten behalve zware percussie welkom), schrijfgerei en papier, opnameapparaat.


Details
Type cursus:
Workshop
Datum:
vrijdag 8 november 2019
Aantal en duur:
4 workshops in het weekend van 8 - 10 november
Direct aanmelden!

Aanhef


VLIERS

OVERNACHTING

geen overnachtinggroepstarief voor €24,00 p.p.p.n.een 2-persoonskamer voor € 27,00 p.p.p.n.een 1-persoonskamer voor € 43,- p.p.p.n.
(tarieven onder voorbehoud en excl. toeristenbelasting à € 1,85 p.p.p.n. op basis van logies met ontbijt).

MAALTIJDEN

Ik eet zaterdagiddag mee (15,- bij Paal 9, incl bus naar het strand)Ik eet zaterdagavond mee (15,- bij de Public Grill)Ik eet zondagmiddag mee (10,- soep, brood- en borrelplank)

TARIEF

€130,- voor volwassenen€65,- tot en met 20 jaar€80,- studenten (op vertoon van studentenpas)
Volwassen Artex leerlingen (jaarcursus) krijgen 25% korting op de workshop prijs.


GEGEVENS VAN DE BETALINGSPLICHTIGE
Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.

Adres zelfde als cursist


BETALINGSMACHTIGING
Als je dit formulier verzendt, machtig je Artex Kunstenschool Texel om het bedrag van het door jou opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kun je het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).

Nadat het formulier bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Als je die niet ziet, check dan ook je spam-box. Soms komt het voor dat er een foutje is gemaakt tijdens het intypen van het e-mailadres, dan ontvang je dus ook geen bevestigingsmail.

Wil je onze Iers/Vliers-nieuwsbrief ontvangen?
Wij houden je via mail op de hoogte van het festival. Vanzelfsprekend gaan wij correct om met je gegevens en verstrekken je mailadres niet aan derden. Lees hier onze privacyverklaring.

Ja, ik wil graag de Iers/Vliers-nieuwsbrief ontvangen.
Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.
Foto's die tijdens het festival door Artex van mij gemaakt worden, mogen gepubliceerd worden.