INSCHRIJFFORMULIER

Fotografie: visual storytelling

Docent: Edwin Boering

Details

  • Korte cursus
  • Datum: dinsdag 15 mei 2018
    Tijd: 19:30 uur
  • Duur/Aantal: 9 lessen van 2 uur
  • Prijzen:
    • € 190,-
Gegevens van de cursist


Gegevens van de betalingsplichtige

Dit is degene die de lesgelden betaalt, bijvoorbeeld de ouder of verzorger.


 Adres zelfde als cursist?

Betalingsmachtiging

Als u dit formulier verzendt, machtigt u Artex - Kunstenschool Texel om lesgelden van het door u opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Nadat u de bevestigings e-mail heeft ontvangen, dient u deze te ondertekenen en op te sturen of langs te brengen. Wij zullen pas afschrijven als de cursus definitief doorgaat. Wij zullen dan eventuele gezinskortingen e.d. van de incasso aftrekken.
Mocht er iets niet kloppen na incasseren, dan kunt u het geld terug laten storten/storneren (binnen 56 dagen nadat het bedrag is afgeschreven).


 in termijnen (alleen mogelijk bij een cursusbedrag hoger dan € 150,-)
 in één keer af te schrijven

 Ik ga akkoord met de bepalingen van het lesgeldreglement.

Nieuwsbrief ontvangen: wij houden u mede via mail op de hoogte van roosterwijzigingen, vakantieplanningen en afwezigheid van docenten. Via onze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van het nieuwe cursusaanbod, concerten, evenementen en gratis acties.


 Ja, ik wil ongeveer 15x per jaar de nieuwsbrief ontvangen.

Als u onderaan dit formulier op ''verstuur'' drukt, dan ontvangt u een bevestiging via e-mail. Als u die niet ziet, check dan ook uw spam-box. Soms komt het voor dat mensen een foutje hebben gemaakt tijdens het intypen van hun e-mailadres, dan ontvangt u dus ook geen bevestigingsmail.
Opmerkingen: