Vacature allround dansdocent

Artex Kunstenschool Texel verzorgt kunsteducatie op Texel in de breedste zin van het woord. Zo’n 26 medewerkers verzorgen muzieklessen, danslessen, theatercursussen, creatieve vakken, kunstlezingen en veel meer. Binnen onze afdeling dans zoeken wij per 30 augustus 2021 een

allround dansdocent

We zijn op zoek naar een dansdocent met passie voor het vak! Ben jij betrokken, proactief, creatief en kun je zowel zelfstandig als in een team samenwerken? Heb je ervaring in lesgeven aan zowel kinderen als volwassenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Taakomschrijving
Onze vaste dansdocent gaf diverse lessen binnen en buiten Artex. In eerste instantie zijn we op zoek naar iemand die onze reguliere lessen voor acht groepen verdeeld over twee dagen kan overnemen. Op beide dagen is ruimte voor meer lesuren en er zijn mogelijkheden om met projecten op scholen aan de slag te gaan. Dagen zijn in overleg mogelijk.

We zoeken iemand die…
• HBO- of MBO-afgestudeerd allround dansdocent is
• beschikt over goede didactische en methodische vaardigheden
• creatief is en dit tot uiting brengt in de lessen
• energiek is en de leerlingen op sleeptouw neemt
• over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikt
• graag meedenkt en zich inzet voor het ontwikkelen van de dansafdeling

 Je gaat in eerste instantie op ZZP-basis bij ons aan de slag conform de ZZP-tarieven van de CAO Kunsteducatie.

Ben jij degene die wij zoeken? Mail dan zo spoedig mogelijk je CV, foto en motivatie naar Karin Wolse via adm@artex-texel.nl  Voor specifieke vragen over de vacature of onze dansafdeling kun je bellen met Denise Barhorst, coördinator afdeling Dans: 06-46481233 of info@artex-texel.nl. We zien je sollicitatie graag tegemoet. En wie weet werk je binnenkort wel bij Artex: de leukste school van Texel!

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op Texel eind juni/begin juli. Het geven van een proefles maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. We informeren je hierover in de eventuele uitnodiging. Zonder relevante ervaring gelieve niet te reageren.